Gravidfoto
Forevig en smuk periode, som slutter med kærlighed


Forevig tiden og maven

De sidste par dage inden din baby kommer til verden er ofte svære at huske, og sommetider kan det være svært selv at fange nogle dejlige billeder af din fine mave. Med gravidfoto skaber vi nogle enkle, søde og smukke minder, som i kan se tilbage på resten af livet.

Gravidfoto Q & A


Hvad kan jeg forvente?

Før din gravid fotosession vil jeg tale med dig, om der er noget specifikt du gerne vil og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dine ønsker. Jeg vil meget gerne høre hvad du føler er dine “stærke sider” og hvad du ønsker vi fremhæver i dine billeder.

Hvad skal jeg medbringe?

Alt hvad du ønsker, men vær dog opmærksom på at for store rekvisitter hurtigt han stjæle focus fra maven. Du er også velkommen til at tage farmand eller søskende med:) Gravid foto sessions sker i lækkert lingeri, tætsiddende lange kjoler, eller måske dine gamle jeans for et uformelt udtryk. Medbring gerne det seneste scanningbillede af maven og ellers hvis du har en lille bamse eller andre små ting til når baby kommer til verden.

Hvad kan jeg gøre?

Da jeg gerne tager billeder af dine hænder på maven er det en god ide at ordne dine negle. Inden vi mødes er det en god ide ikke at tage noget alt for tætsiddente tøj på da det laver mærker på din hud

.


 

Er du stadig i tvivl om gravid foto er noget for dig eller har du yderligere spørgsmål, så send mig en besked for mere info

 

Fotograf på en mission

For mig betyder det meget, at tage et billede af et andet menneske, både professionelt men også derudover. At vende dit kamera mod en anden person betyder: “Du er speciel, du betyder noget og dig vil jeg lave et minde om der kan gemmes resten af livet.”

– Christel


HP mail

10 + 3 =

Vil du ha´mere?

Er du bare nysgerrig på alt hvad jeg går og laver så hop ind på på de sociale medier og følg med i alle mine shoots, nyheder, skønne kunder, rekvisitter, tips og trix´s, inspiration, Setup´s og en pokkers masse andre spændende ting.