Bryllupsfotograf
Forevig dagen, kærligheden og jeres store øjeblik


Unikke bryllupsfoto og en utraditionel bryllupsfotograf.

En bryllupsfotograf er en af de vigtigste ting, I skal investere i, når I skal planlægge bryllup. I vælger mig fordi I ikke vil have bryllupsbilleder som alle andre brudepar.

Bryllupsfotografering hos mig er moderne og kreativ, men med respekt for de klassiske elementer, der er tilstede til et bryllup. Jeg søger altid at få det bedste ud af brudeparret og af lokationen, og bruger lyset kreativt til at lave flotte bryllupsbilleder. Samtidig går jeg op i at fange de klassiske elementer som fx vielsesringe, brudebuket og brudekjolen. På den måde fusionere jeg den moderne og klassiske stil som bryllupsfotograf.

Opgøret med kedelige 

bryllupsbilleder og gammeldags bryllupsfotografer

Jeg laver IKKE bryllupsbilleder, som vores forældre fik lavet …

Jeg laver unikke billeder, I som brudepar kan genkende jer selv i og se tilbage på resten af jeres liv. Som Bryllupsfotograf bestræber jeg mig på at fotografering af brudepar skal være både sjovt og hyggeligt, brudeparret skal kunne slappe af og hygge sig under fotograferingen. Bryllupsbilleder viser altid efterfølgende om brudeparret har været afslappet og følt sig tryg i Bryllupsfotografens hænder.

.


Ethvert bryllup er unikt og specielt, derfor tilbyder jeg skræddersyede priser.

Det er vigtigt for mig at vi får en dialog om jeres specifikke ønsker på dagen så jeg kan være den bryllupsfotograf i drømmer om. Jeg er gerne med fra morgenstund til de sene nattetimer så skriv og hør mere om bryllupsfotografering, priser og pakker.

Priser fra 2800,-

Kontakt mig her for mere info om bryllupsfotografering, priser og pakker.

Gå ikke glip af tips og trix, inspiration til dine egne billeder, fede tilbud og en masse andre lækre ting

Vil du ha´mere?

Er du bare nysgerrig på alt hvad jeg går og laver så hop ind på på de sociale medier og følg med i alle mine shoots, nyheder, skønne kunder, rekvisitter, tips og trix´s, inspiration, Setup´s og en pokkers masse andre spændende ting.