Boudoir

Min mission er at vise enhver kvinde hvor smuk hun virkelig er


Missionen er at redefinere Boudoir …

gøre den elegant og smuk for alle aldre og krops-former. At vise enhver pige hvor smuk hun virkelig er, ved at afsløre den indre skønhed, der kan ses, når hun føler sig sikker i sin egen hud.

Et boudoir fotoshoot er virkelig et ”must”  for enhver kvinde. Disse fabelagtige boudoir sessions udføres i en afslappet atmosfære, der slipper din indre supermodel fri. Uanset om du er påklædt, i sexet lingeri, eller helt som moder natur har skabt dig, vil du få smukke, sobre og stemningsfulde boudoir billeder, der afslører både din ydre og indre skønhed, og samtidig booster din selvtillid!

Enhver kvinde fortjener at føle sig smuk, sensuel og eftertragtet.

De fleste kvinder har aldrig været foran et kamera på denne måde før, og føler sig nervøs og usikker, disse følelser vil fremgå i dine fotos hvis du ikke er fortrolig og har tillid til din boudoir fotograf.

“I vores verden i dag, er selvopfattelse konstant dikteret af vores kulturs tendens til at fokusere på mangler i stedet for den sande skønhed af en kvinde. Derfor føler jeg det er mit indre kald at give enhver kvinde, hvad hendes hjerte virkelig fortjener, at føle og vise den skønhed, femininetit og sexappeal hun virkelig besidder.”

– Christel

.

Spørgsmål jeg ofte får i forbindelse med Boudoir


Er det normalt at være nervøs?

 

Ja, de fleste kunder er nervøse op til deres boudoir session. Dette er helt normalt. Det er for det meste positiv energi, og du kan være sikker på at du vil blive overrasket over, hvor hurtigt nerverne forsvinder i løbet af din session. Jeg ved posering ofte er nyt for mine kunder men du kan være helt rolig, jeg vil vejlede og coach´e dig gennem hele boudoir shootet. Øv dig evt. lidt i spejlet så du kender dine ”gode” vinkler.

Hvem vil være tilstede?
Dit privatliv bliver altid respekteret før, under og efter dit boudoir shoot.
Dette er din tid til at skinne, og jeg ønsker ikke noget eller nogen blander sig. Ekstra øjne kan gøre du føler dig en smule mere genert, så jeg forsøger at begrænse tilskuere, til din komfort niveau. Dette gælder for alle, som du måske overveje at medbringe til din session. Ægtemænd og kærester er ikke tilladt…! Jeg har brug for din fulde opmærksomhed, og de ​​har en tendens til at stjæle fokus.
Er Boudoir for mig?

 

Selvfølgelig! Boudoir er for kvinder i alle former, størrelser og aldre. Enhver kvinde har en unik skønhed. Jeg har en god forståelse for hvordan man posere kvinder i deres mest flatterende vinkler og bruger belysning og retouchering til at fremhæve dine bedste sider.

Hår & Makeup
At få dit hår og makeup ordnet af en professionel er det godt bidrag til dit shoot. Beslutningen om at have en makeup artist & / eller hår stylist til at hjælpe dig er i sidste ende din, men husk dette er din tid til at se og føle dig som en stjerne. Det er normalt ikke en god idé at ordne makeup og hår selv, men jo det kan du godt. Det absolut bedste du kan gøre, er at finde en professionel til at lægge makeup og ordne hår før fotografering. Du kan selv finde en artist eller jeg kan arrangere en for dig.
Har du tøj til min foto-session?
Jeg har ikke en garderobe til rådighed på grund af den intime og sanitære natur i lingeri, men jeg vil med glæde vejlede dig med at valg tøj, der vil fungere til dit boudoir shoot. Du kan eventuelt søge inspiration i tidligere kunders billeder her på siden eller søge boudoir på nettet.
Hvad kan jeg ellers gøre før min boudoir session?
Sørg også for at vokse eller trimme. Du kan få ordnet dine negle. Tag evt. lidt sol eller en spraytan, dette er dog slet ikke en nødvendighed.

.

Er du stadig i tvivl om boudoir er noget for dig eller har du yderligere spørgsmål, så send mig en besked

Gå ikke glip af tips og trix, inspiration til dine egne billeder, fede tilbud og en masse andre lækre ting

Vil du ha´mere?

Er du bare nysgerrig på alt hvad jeg går og laver så hop ind på på de sociale medier og følg med i alle mine shoots, nyheder, skønne kunder, rekvisitter, tips og trix´s, inspiration, Setup´s og en pokkers masse andre spændende ting.