Små skridt og store øjeblikke


Forevig din lille nye guldklump

De første par dage af din nye babys liv er ofte svære at huske, og sommetider kan det være svært selv at fange nogle dejlige billeder af dit dyrebare nye familiemedlem. Nyfødte ændre sig så hurtigt, så hvorfor ikke skabe nogle enkle, søde og smukke minder, som i kan se tilbage på resten af livet

Newborn og baby fotoshoot Q & A


Hvad kan jeg forvente?

Det perfekte tidspunkt at tage baby billeder er de første 14 dage efter fødsel. I denne korte periode sover babyer så tungt at vi kan modellere med deres små smidige kroppe imens de sover, og få de mest fantastiske billeder.

En nyfødt fotosession kan tage imellem 1 – 3 timer. Jeg tager de nødvendige pauser, så der kan ammes og baby kan falde i søvn i dens helt eget tempo. Jeg er meget tålmodig, og det er vigtigt at fotoshootet går uden stress, det skal være en tryg og rolig oplevelse for alle.

Før sessionen vil jeg tale med dig, om der er noget specifikt du gerne vil og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dine ønsker.

Baby kommer sandsynligvis til at have ”uheld” på mig og mine ting (og måske dig!). Det skal du ikke bekymre dig om, det ville ikke være første gang, og de fleste af mine ting kan vaskes.

Hvad skal jeg medbringe?

Alt hvad du ønsker, men vær dog opmærksom på at for store rekvisitter hurtigt han tage focus fra baby. Jeg har en masse rekvisitter så i behøver ikke at tage noget med medmindre det er noget i drømmer om er med på billederne.

De fleste baby newborn fotosessions sker uden tøj på baby, men det er selvfølgelig helt op til jer om baby skal være påklædt eller helt naturlig, men vælger i tøj så undgå tøj med store motiver, da det tager focus fra baby.

Medbring gerne en sort og hvid T-shirt til mor og far, det er altid rart at få et par skud af baby med mor og far.

Medbring gerne en sut, også selvom baby ikke tager den endnu, lidt bestikkelse kan være nødvendigt.

 

 

Hvad kan jeg gøre?

Vi vil gerne have de flotte drømmende billeder med smukke sovende babyer, så prøv at holde baby vågen før i kommer til studiet.

Vent gerne med at give baby mad til i er hos mig, babyer der har fulde maver er mere søvnige og normalt mere samarbejdsvillige og chancerne for vi får baby til at falde i go dyb søvn, og vi kan få alle de gode skud i kassen.

Giv ikke baby stramtsiddende tøj på inden fotoshootet, det giver elastikmærker på huden som ikke er pæne på billeder. Undgå også gerne tøj der skal over hovedet.

Den første time af en session er som regel den sværeste, da baby lige skal tilpasse sig det nye miljø.

Indimellem kan jeg brug for din hjælp, jeg kan have brug for dig til at sidde tæt ved baby eller endda hjælpe med nogle af stillingerne, dette er af hensyn til babys sikkerhed.

.


 

Er du stadig i tvivl om baby foto er noget for jer eller har du yderligere spørgsmål, så send mig en besked for mere info

 

Fotograf på en mission

For mig betyder det meget, at tage et billede af et andet menneske, både professionelt men også derudover. At vende dit kamera mod en anden person betyder: “Du er speciel, du betyder noget og dig vil jeg lave et minde om der kan gemmes resten af livet.”

– Christel


HP mail

14 + 5 =

Vil du ha´mere?

Er du bare nysgerrig på alt hvad jeg går og laver så hop ind på på de sociale medier og følg med i alle mine shoots, nyheder, skønne kunder, rekvisitter, tips og trix´s, inspiration, Setup´s og en pokkers masse andre spændende ting.